förkyld, igen!

suck, nu är jag förkyld igen. Jag hinner träna 1 eller 2 pass sen blir jag förkyld. Så jäkla irriterande, igår trorsade jag snoret och min onda hals och gick å träna ändå. Vaknade nu med mycket värre förkylning än igår. Jag blir så less, nu ger jag upp, nu får sambon beställa nå grejer från sin tränings sida så min kropp orkar med å träna. Bäst för den att den är frisk på onsdag, för från och med tisdag äre slut på allt fåneri. Kommer väga och mäta mig på måndag sen ta måtten och vikten hm, varannan vecka. Hade jag haft mer än 10e kg att gå ner hade jag kunna gjort det varje vecka. Men tror att resultaten blir för små på 1 vecka för å vara värd att notera.


Fortfarande samma problem med nyår, inga planer och ingenstans å vara. Fiiiifaaaan vad kul. Jäkla skitdag detdär, har aldrig gillat nyår men nu när sambon skulle fixa detdär för att han tycker nyår är sååå kul var jag ändå taggad för å parta. Nu verkar det bli nada iaf, typiskt!

dags att bli smal

ojojoj nu har det hunnit både vare julafton och juldagen och hela haderian. Å det har varit toppen, firat julen med dom finaste som finns, hört Ove morra och bli riktigt arg för första gången. På jultomten av alla, satt i mitt knä å morra å skällde å skaka medans tomten gav barna paket. jösses säger vi om det.

Fick årets julklapp av min kärlek, en samsung galaxy slll mini. wiiiiee va glad jag är över det. tack igen hjärtat <3

Idag tog jag och mamsen oss en sväng på stan, där jag shoppade lös. Men givetvis inget på rean. Jag köpte en försenad julklapp åt mig själv, så nu jävlar.



2013s nyårslöfte känns givet, och med detta års goda resultat av nyårslöfte så känner jag mig sjukt laddad. Har jag klarar att vara snusfri i 1 år så grejar jag dethär med. Boken är grym btw och jag rekommenderar den redan fast jag knappt kommit halvvägs.

När jag var på gymmet idag visade dom Victorias secrets fashion show på tvn medans jag cycklade mina 30minuter. Kan ju säga att se på det medans man träna gav mig motivation så det räckte och blev över. chips är inte så gott ändå och det är det enda begär jag har kvar.
Jag känner mig lika väl förbered för detta som jag var för å sluta snusa förra året. nertrappningen var en succé då, så jag hoppas den funkar nu med.



Nyårslöfte 2013: Dags att bli smal!! !!!

Glutenfritt

Jag har somsagt dragit ner på mitt sockerintag rätt mycket, jag LCHF dock inte. Kolhydrater äter jag, men betydligt mindre än förut.

Ett tips iaf, som min LCHF mami berättade för mig är att köpa glutenfritt. Det hade hon i massa av sina lchf recept. Det är heaven, om ni som mig älskar pasta, men vill komma undan sockret? Eller om ni som mig får lite orolig mage av pasta så funkar det suveränt. Det är typ inget socker i glutenfria produkter, dock ungefär lika mycket kolhydrater som i vanlig pasta. Så om man lchfar så ska man säkert inte äta det under "gå ner i vikt" perioden.

Jag tycker iaf att det är riktigt gott och min mage tycker det är mycket bättre än vanlig pasta. Och nej, jag är inte glutenallergiker, men mycket socker i kombination med vitt mjöl gör min mage lite ledsen. Har dock aldrig tänkt på det innan jag började äta mindre kolhydrater. Ibland vet man tydligen inte att man mår dåligt förns man börjar må bra.
Nånting som är svingott är lasagne med glutenfria lasagneplattor, göttgött.
 
Vill ni äta vanlig pasta med mindre kolhydrater så tipsar jag om coops färskpasta, den är det minst kolhydrater i av alla pastasorter jag har läst på.
 
Man kan komma långt på att göra små förändringar, man behöver inte dieta ihjäl sig. Tänk efter, läs på maten och ät det som funkar bäst för kroppen. Tycks funka för mig, kilona har äntligen börjat gett med sig, Finally!

 
 

The Hobbit!

Igår var vi och kollade på the hobbit. som jag har väntat på denna film. Nå, å hur var den då?
Sviiiiinbra, oh det var nog den bästa filmen jag sett i år skulle jag säga. Om inte på flera år tom. Enda som är dåligt är att man nu måste vänta på nästa del av filmen. Iiih jag vill se nu.
Vi ska iaf ha sagan om ringen maraton denna helg. Så bra så bra.





Idag klirr nog godiskokning och kanske att jag gör köttbullarna till julbordet med, vi får se. Har en känsla av att sambon har planerat .nåt som jag inte vet om.

Upp å hoppa nu å städa å dona lite tills vovve och sanbo kliver upp.
Trevlig helg!

Onsdag

igår blev det julbak ute i häggan med mammsen. Jag bakade två matbröd och och vaniljrutor. Mammsen gjorde några kakor och nu är inte min julgodisburk bara en tom burk längre.



Idag blev det ansikstbehandling efter jobbet. Så nu har håret blivit fixat och ansiktet har fått sig en omgång. Hade varit trevligt å få naglarna gjorda med men tror fasen inte jag har råd med det innan jul.

nu äre dags för lite the big bang theory innan sängen.

halvvägs till helg hörrni, och 6 arbetsdagar kvar till jullov, sweeeet!

ny vecka

Helgen susade förbi, förmodligen för att den var så jäkla bra. Julshow på fredagen, myskväll med tjejerna i lördags med god mat och vindrickning och igår bakades det pepparkakehus ute i häggan med brorsan och barnen. Mysmysmys, julen är ett enda jättemysande må jag säga.



I dag har det jobbats, tränats, tvättats och nu har maten lagats och ätits. Så ja denna dagen flög förbi den med. Idag blev det fläsk och grönsaksmix. Försöker hålla igen på kolhydrater där jag kan, går jäkligt bra och min mage är mycket gladare. Dock är inte lätt kesella det godaste som finns å äta till frukost. Men när man vant sig funkar det faktiskt.


Framstegen av träning och bättre kost är dock väldigt små. Mina extra kilon vill inte släppa, men bara å kämpa på. oavsett så är det ju alltid bra å äta bättre å röra sig mer.

nu ska jag gona med mina prinsar i soffan.

have a nice evening everybody !

lördag

igår va vi somsagt på julbord med julshow. så jäkla mysigt och roligt, Jag älskar julen <3

nu håller jag på å plocka undan å ska starta en tvätt å sånt skoj. inväntar att sambon ska komma hem så vi kan äta lunch. Han fick jobba idag han, stackaren. Min prins ligger i soffan å snarkar, är han inte bara för underbar?





ikväll ska jag ut till berge och mysa, äta och dricka lite gott med mina fina tjejer. Ska bli jättekul, ser verkligen fram emot det.

Nu få jag sätta fått så lunchen är klar när sambon komma.

Trevlig helg.

Miss Li

Är hon inte ljuvlig? Vet inte om fler än jag har pensionärsvarning och kollar på så mycket bättre på lördagar. Men Miss Li´s medverkan där har fått mig att älska henne. Tycker hon är underbar, verkligen.
 
Hon och Lars Winnerbäck har gjort en av dom finaste svenska låtar som finns, "Om du lämnade mig nu", med en av dom bästa svenska textraderna på som finns.


"jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu"

 
Finafina Miss Li(och winnerbäck med för den delen), hade jag varit en festivalmänniska hade jag åkt och lyssna på dig direkt. Men nu får jag nöjja mig med spotify istället.
 
Nu tar jag med mig min kärlek och åker på julmiddag med julshow med resten av min familj.
 
Have a lovely weekend

oväder?

alltså för mig så är det skillnad på snöväder och på snöoväder. Bara för att det snöar är det väl inte automatiskt oväder? Dom påstår att vi idag har fått ovädret som var i sthlm igår(med klass 2 varning). Jag undrar, är det ett skämt, äre på skoj eller grejar man inte ett vanligt snöfall i sthlm? Detta är inget oväder, inget snökaos. Det är ett vanligt snöfall, sånt man kan förvänta sig på just vintern. come on, går ni ut och varnar för oväder måste det väl komma nåt mer än detta? lite snörök på e4an, thats it. Så antingen är meteorologerna fulla eller så är ovädret nån helt annanstans.

1advent

sitter ute i häggdånger hos mammsen och pappsen och har blivit bjuden på mat, glögg och julsockerkaka. mycket gott en bakissöndag som denna. igår vare party för hela slanten, lite för mycket för vissa haha. farligt å parta med lillasyster å hennes kompisar. dom är så ung och vild så en gammal tant som mig blir ju helt slut. blev lite övertaggad ja och tog å dansade på högtalarn på krogen. ja jisses 25år och går knappt ut längre. men jaja kul hade vi iaf.1a advent idag, äntligen säger jag. i härnta har det kommit flera decimeter snö och jag är så nöjd. finafina julmånad.i fuckin love christmas <3

snöööööö!!!

ibland lyssnar kung Bore förjävla bra alltså. nu bjöd han ju på snö i alldeless perfekt tid. oh im so happy. Ove däremot, not so happy. han plumsa på i snön han, jackan blev full i snö och kall blev han i rumpen när han sket oxå. tummen ner för snön tycker han.idag levererar härnta perfekt. idag levererar härnta snö!
RSS 2.0