semester

jag gillar å va ledig, att faktiskt inte "behöva" stressa. Jag är ju av nån konstig anledning alltid stressad, jag är tom stressad när jag sover för att jag vet att jag snart måste kliva upp. vaknar å tittar på kl hela tiden och kan inte gå in i nån riktig djupsömn. Nån annan som har samma problem?
Så det är väldigt skönt med semester nu, när jag inte har så mycket måsten. På lördag beger vi oss äntligen till mitt paradis för 2veckors kravlös semester. Kreta skulle lätt var den plats på jorden jag valde som mitt andra hem om jag nångång blev belönad med massa pengar.



packningen är snart färdig, ska stryka nå grejer och packa alla hudcremer å sånt. Annars är jag så gott som redo vilket känns jäkligt skönt. Ska städa här hemma imorgon innan vi åker, skönt å komma hem till ett rent hus!

Lite ångest har jag dock, å åka ifrån min lilla prins i 2veckor känns så himla jobbigt. Men han har det nog bra och det är alla gånger jobbigare för mig än för han. Iaf intalar jag mig det.

Nu ska jag ta tag i denhär dagen, peta lite i vår trädgård hade jag tänkt mig. Bara min sambo kliver upp å tar bort musen nån av våra bussiga katter har placerat mitt på bron. uuuuäk jag vet att dom vill visa att dom är duktig men fytusan vad äckligt jag tycker det är!

Det kan bli en händelserik höst, det är vad jag hoppas och tror iaf!

RSS 2.0