resultat v.8

nu har 8a veckor gått och jag börjar vänja mig vid att inte äta kolhydrater. Samtidigt som jag längtar tills jag är klar så jag kan börja lägga in lite kolhydrater igen.

Resultatet då efter 8a veckors kämpande?

vikt vid start:



Vikt idag:



så 4,1 kg är borta och det känns bra men segt. Känns skönt nu när Härnösand tinar fram under all snö så jag och easy tone skorna kan ut och gå igen!

Måtten då, inte mycket att jubla för men kan man väl inte räkna med vi så små viktminskningar heller.

Måtten:
Idag /start
Bröst : 82cm/84cm
Mage:77,5cm/87,5cm
Rumpa: 93cm/97cm

Thats that och roligare än så blir det inte idag. Tankarna fylls med så mycket annat just nu som är viktigare. Blire måt att berätta kommer jag göra det så snart som möjligt:-)

projekt tvättstuga

Nu har jag och mini me avslutat vårat projekt i tvättstugan. Nog fan blev det bättre allt?

Före:


Efter:




nöjd blev vi iaf, nu äre bara resten av källaren kvar. suck!

problems problems

Jag har fullt upp med allt möjligt just nu, bland annat håller jag och mini me på att fräscha upp tvättstugan. Ska visa före och efter bilder imorgon när vi är klara!!
Sen jobbar man ju och står i som vanligt, plus att huvudet är sprängfyllt med tankar,funderingar och förhoppningar om diverse saker.

Jag har fått ett problem vad gäller min diet. Jag har problem med dubbelslag på hjärtat, väldigt obehagligt men enligt läkarna ofarligt av dom dubbelslag som visats på ekgt.
Jag slutade iaf dricka coco cola pga dethär därför det kan göra så man får dubbelslag pga koffeinet och sockret. Jag har faktiskt fått bort det nästan helt och på 1 år har jag haft lite problem vilket är väldigt skönt. Där till problemet, jag hade nästan fått bort det tills jag började lchfa. Nu har jag fått magkatarr och också just dubbelslag på lillpumpen igen.
Dilemmat blir ju att jag inte har gått ner allt jag ska och därför säkert skulle behöva hålla på 8a veckor till efter onsdag. Men uppenbarligen mår inte min mage och kropp bra av detta vilket gör att det känns dumt att fortsätta.
Samtidigt som man tänker att, vem fan mår bra när man försöker gå ner i vikt och dietar.

problems problems, nu ska jag slänga iordning matlådor och sen sova med mina grabbar.
Imorgon är en ny dag så får vi se vad den bjuder på!!!

måndag

Det känns som min hjärna går på repeat just nu. Samma sak snurrar runt runt, tänk om, hoppas hoppas, vänta, vänta, Frustration!!!!

Vi försöker och kollar och ringer och grejar, tänds 1 ljus så fastnar vi vid nästa. Jag vill framåt nu, klara besked å raka svar.

Det är bara ett hinder kvar nu så är vi med i matchen. Så kan vi bara få hoppa över det nångång så vi åtminstone får vara med.

Tänk att man kan fastna så för något, jag är förvånad själv. Jag är en velig människa som alltid är osäker å har svårt med beslut. Nu bestämmde jag mig direkt.

Jag ska hoppas lite mer, vi skulle fått svar idag. Det har vi inte fått, det borde komma imorgon. Så till dess kan jag hoppas, sen får vi förhoppningsvis veta!!!

Drömmer

Har legat tillsammans med mina prinsar i sängen hela förmiddagen och myst, drömt, pratat och planerat! Man kan ju inte låta bli att hoppas, även om det är mycket som ska till och man ska ha en stor tur. Men just nu så tänker jag drömma och hoppas och tänka, för det kan ju gå och det kan ju va våran tur nu.

Hoppas får man väl ändå alltid göra?

resultat time v.6

Jaa då ska vi se då om det har hänt nåt domhär 2veckorna. Hänt saker har det givetvis gjort, som är mycket viktigare än detta men vi börjar väl med det här.

Vikt vid start:

Vikt idag:




Så 3,4kg är borta nudå, jag hade nog önskat mig mer vid dethär laget men ett resultat äre ju iaf

.Så vare ju måtten med, vilket väl egentligen är det som räknas. Mitt mål är att komma i mina kläder och att dom ska sitta bra igen. Inte nödvändigtvis just 50kg, men det är vad jag vägde förut så därför är det målet.
   Måtten:
Idag/Start
Bröst: 82,5cm/84cm
Mage: 78cm/87,5cm
Rumpa: 94cm/97cm

Sådär har vi hela resultatet hittills. Jag är inte nöjd, men det har ju ändå hänt nåt å det är jag glad för!

Jag har massa andra saker som tar upp mina tankar just nu. Så vi håller tummarna och hoppas allt vi kan. Ibland har man ju turen med sig och jag hoppas det är våran tur nu!

skit dag!

usch vad jag är less på detta nu. Kroppen reagerar inte som jag vill, jag mår skit, jag har tappat all ork och all kondition plus att min lust till nånting överhuvudtaget försvunnit.

Jag fuskar aldrig, jag är verkligen stenhård. I lördags när jag hade min födelsedagsfest åt jag en minitårtbit plus två små mackor. I övrigt har jag fuskat nada på 5 veckor och uppnått ungefär 0 i resultat.

Jag har bestämt mig nu, jag ger dethär 3 veckor till (då har jag hållit på i 8 veckor) får jag inget resultat fram till dess är det inte värt å må såhär. Då får jag prova nåt annat.

Ser inte fram emot att väga och mäta mig nästa onsdag, men det är iaf nästa hållplats för å se om det finns minsta chans att dom sista ansträngningarna med denna diet kan funka.

Jag vill även tillägga att får jag resultat kommer jag fortsätta så länge det behövs. Men å slita utan å få nåt resultat alls äre fan inte värt. Då får jag leta rätt på nå annat som kanske funkar på min kropp.

smaljeansen är en bit bort

Men tjockjeansen som jag inte fått på mig på typ 6 månader fick jag faktiskt, efter viss ansträngning på mig. Dom satt väl inte precis smickrande men på kom dom.






Detta påminde mig om att det är en lång bit kvar, och där har ni anledningen för att jag gör detta.
Det är inte skoj på något vis att inte komma i sina kläder, och därför gör jag nåt åt det.
Får se vad nästa veckas mätning och vägning säger. Men lite mer borta hoppas jag på.
Dags för matlagning nu och inspirationen är inte på topp så får se vad det blir.



RSS 2.0