stort och smått!

stress stress stress, ibland känns det som att det är det enda jag gör. Huset ska grejas, lägenheten ska städas ur (idag och vi har inte börjat än!!!!) hunden ska tas hand om, det ska jobbas och tränas och försöka umgås.




Men just nu, ligger jag i min alldeles nyköpta solstol medans jag väntar på att sambon ska blir klar så vi kan dra igång projekt lägenhet. Just nu, min alldeles nya solstol, på våran altan i vårat hus med våran prins med ett glas kolsyrat vatten och en tidning. Just nu minns jag inte ens vad stress är.

alkohol

jag har tagit ett beslut nu, ett jäkla enkelt å självklart beslut egentligen.
Då jag nämligen får otroligt mycket ångest med tillhörande
hjärtklappning efter varje gång jag festat till det lite extra så får det nu vara nog. Att ta sig något glas vin ibland vid något bra tillfälle, eller dricka nån drink eller sådär är väl okej. Men denhär festdrinkningen är det Slut på från och med nu. Jag tänker inte må så dåligt, riskera min egen hälsa som jag har kämpat med så länge för nåt så egentligen oviktigt som alkohol. Jag vet att jag kommer må så otroligt mycket bättre och jag kommer dessutom få fram bättre resultat av min träning osv. Alkohol är ett gift å det vet man, ändå luras man sig själv till å tro att det är något positivt. Nä jag ska drar ner på min alkohol konsumtion rejält. Jag lägger inge värderingar i hur andra gör när det gäller alkohol, utan dethär handlar om mig som och att jag har insett att dom positiva sakerna jag får ut av å "festdricka" inte väger upp dom negativa. Nångång ibland kan man väl parta till det, men då ska det vara nå särskilt och just det, nångång ibland.

Kolsyrat vatten är jäkligt gott det med, plus att det inte bryter ner min kropp eller ger mig ångest. Fyfan så fint.
RSS 2.0