Dagsformen efter 12 veckor!

Så här såg det ut vecka 1:
: såhär ser det ut idag:
 

Lite skillnad har det iaf blivit. woop känns skönt att det faktiskt ger resultat när man lägger ner tid och energi på det. Trevlig påsk på er, i helgen ska det fuskas från min sida!!!!

resultat v.12

damdamdaaa, och äntligen sa vågen nåt som gjorde mig glad. Inte nöjd, men glad!

vikt vid start :





Vikt idag:


halvägs hörrni, halvägs!!!! så jäkla glaaaad. Minns ni att jag sa att jag skulle fira med en rostmacka när jag gått ner 5kg? Nu har jag gått ner 5,3 kg så idag blev det en rostmacka till frukost. Så jävla gott!




Måtten har jag inte tagit men ska göra det om två veckor till å då hoppas vi att det ha hänt något mer där med. 10cm borta på magen är ändå jävligt bra hittills tycker jag, men behövs helt klart några till!!!

Nu blir det promenad med vovven i solen, gymmet står vi över igen för guess what? Jag är förkyld, blir lång promenader under påsk sen på tisdag är jag back on track igen. Då ska även mamsen börja träna, ska bli så kul.

Trevlig onsdag, min känns himla bra just nu.

lördag

glömde som bort å uppdatera i onsdags angående resultatet efter en vecka så vi kan ta det nu istället.
I onsdags när jag vägde mig sa vågen detta:





vilket betyder minus 0,5 sen veckan innan vilket jag är nöjd med. Får se vad vågen säger mig på onsdag, jag hoppas på mer minus men jag vet att ju mindre vågen visar ju svårare blir det att få resultat.
Vilket betyder att jag måste kämpa hårdare och hårdare för varje vecka. Får se hur de går nu med flytt och renovering och allt. Det ska gå och jag ska lyckas, om det så tar 20 veckor till så ska mina kläder börja sitta bra igen och smaljeansen ska på.

Nu blir det Morgonpromenad med Ove, hoppas solen vill va med oss idag. Har inte kollat ut än så det blir en överraskning.

Trevlig helg på er!

"resultat v.10e"

Jaa 10e veckor har jag hållt på, 10e veckor. Känns som ingenting nu, känns som 10e veckor till vore hur simpelt som helst. Missförstå mig rätt, sugen på saker är jag fortfarande, som pasta och chips å lite sånt. Men jag har inge problem att hålla mig borta från det, det går bra.
Resultatet då? Jaa nu har jag nått dit man alltid nångång når, där det stannar av. Ingen viktminskning på 2 veckor, och cm ligger rätt stadigt kvar på samma som sist. Svintrist tycker jag men jag var samtidigt beredd på att det skulle ske. Min kropp tycker 56 kg är bra och vill därför ligga kvar där. Men vi är ju inte överens där jag och kroppen så därför äre nu dags växla upp även här och gå in på slutspurten. 4a veckor på prov för att se vad som händer( även för att ha ett mål i huvudet att jobba mot, såååå mycket enklare då). Jag gör en uppdatering nästa vecka för att se om den första veckan gett nåt resultat. Wish me luck, sista biten är alltid värst men det ska gå dethär också.

Nu blir det gymmet, sen coop sen jobb. Life is wunderful!!!! Älskar våra rutiner och att vi vaknar och somnar i tid, känns att man mår mycket bättre nu.

"Dygnet har för få timmar" klyschan

Jag hinner inte med, jag fattar inte hur andra människor gör!?
Mina jobbveckor ser antingen ut som följer:
Jobb 6-14-15 mån - fre eller jobb 14-22 mån-ons och 14-22.30 torsdag. Eftersom vi pendlar är vi dock borta 10e timmar varje dag. Så på förmiddagsveckorna brukar vi vara hemma vid 15.15 ungefär och på eftermiddagsveckorna åker vi vid 13tiden.
Då ska jag hinna promenera med hunden 1 timme, träna vilket tar 1 ½ timmer. Plus att jag måste hinna övningsköra, plugga teorin till körkortet och nu ska jag få ihop nerpackning av lägenheten med allt vad det innebär oxå. Sen ska man hinna med såntdär vanligt som tvättning städning och matlagning. Utöver det vill man ju hinna umgås med vänner, sova, roa sig lite och sånt. Alltså jag får fan inte ihop det. Jag behöver fler timmar på dygnet. Helst skulle jag vilja fixa körtkortet nu innan vi flyttar. Men jag vet inte hur jag ska få ihop det. Jag måste hitta nånsåndär extra växel som jag antar att småbarnsföräldrar har, som hinner med en miljon saker, sover lite och tar dessutom han om sina barn. Den växeln behöver jag nu.

Tills jag finner den kommer jag antingen stressa ihjäl mig, eller bli oanträffbar tills, flytt,renovering och körkort är fixat.  1 månad till flytt, dags att sätta fart.

längtar

Igår hade jag en väldigt trevlig lördagkväll tillsammans med mina fina tjejer, med mycket prat, lite vin och god mat. Det måste verkligen göras oftare.
Nu vaknar jag till en solig söndag. Jag älskar att se ut genom fönstret i vårat sovrum och mötas av sol. Känns som hela dagen är räddad bara av det.

Nu till det jag vill säga med dethär inlägget. Jag har ju skrivit några kryptiska inlägg här tidigare. För er som inte fått veta, hört av någon eller listat ut så är det ju såhär:
Vi har köpt hus!!!!!! så om allt går enligt planerna så flyttar vi om 1 månad. Det längtas en hel del till det nu kan vi säga. Det känns väldigt overkligt och som att 1 månad är väldigt lång. Så jävla glad, nu hoppas vi bara att allt går som det ska. Då får vi bo i hus om 1 månad :) :) :)
RSS 2.0