Söndag

Kan va den värsta dagen på veckan, förutom måndagar givetvis.
Så jäkla seg och uppstressande dag ihopmixad till en enda smörja. Usch!!!

Jag har iaf fått undan julen, handlat och varit bort med återvinningen, men skulle behövt gjort så mycket mer ändå, suck.





Härligt att julstämningen äntligen anländt, synd bara att den är 1 månad sen eller 11a månaders tidig.
Mysigt att snön valt att komma iaf, hoppas bara att den sena ankomsten inte betyder att den tänker stanna extra länge.

Nu ska jag försöka varva ner så jag kan sova i tid, imorn ska jag nämligen upp kl 5, tjooohoo för det!

Nytt år, nya möjligheter!

Jaha, vardag igen då och första arbetsdagen påbörjad, jobbar till 22.15 ikväll nämligen.

Det som är så bra med nytt år är att det är fullt av nya möjligheter. Nyårsmål är mer min grej än Nyårslöften. Känns liksom bättre på nåvis å ha ett mål att sikta på en å lova nånting.

Mina nyårsmål i år då, vad är dom?

1. Äta ännu sundare och renare mat, samt införa en helt köttfri dag varje vecka. Detta föra att skona miljön, minska köttkonsumtionen och med det oxå en bättre miljö för djuren. Vi har valt onsdag som våran köttfria dag, så första dagen blir imorgon. Peppad som tusan!!!
2. Lägga om ekonomin och prioritera annorlunda. Nu ska alla pengar in i huset och renoveringen, men framförallt in i lånen så vi får ner våra månadskostnader och får bättre ekonomi varje månad snabbare. Spara spara spara alltså!!
3. och eftersom jag både vill bli nyttigare och ska spara pengar samt att jag vill börja dricka mindre alkohol ska mitt första mål bli att inte dricka på 10e veckor. 10e veckor till nästa alkoliserade party är alltså mitt mål och med det slår jag 3 flugor i en smäll, sundare liv, spara pengar och framförallt alkoholfritt. Hejja mig!!!

Happy 2014 to all of you, and wish meeee luck!!!!!
RSS 2.0