Snart så!

Det tar sig med renoveringen och vi är snart klar med köket för denna gång. Småpysslet tar alltid längst tid å det känns som det aldrig blir klart. Men snart så, å då ska jag visa bilder! :-)

Bakslaget med våren som man väntade på kom igår och inatt till Härnösand, har sett på prognosen att det ska snöa nångång till under veckan men sen hoppas jag att det är färdigt och att våren kan komma på riktigt, SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!

Iövrigt behövt vi köpa en ny bil då vi insett att våran V50 blir snäppet för liten med två doggisar. Så om nån är sugen på en tokfräsch e
2008s volvo V50 4hjulsdriven med T5 motor som gått lite drygt 10 000 mil så säg till 135 000 är priset, prutat å fint!

Eller om ni eventuellt sitter inne på en xc70 från 2007 eller uppåt, eller 4hjulsdriven V70 från 2007 eller uppåt och känner att den är lite stor och ni vill byta ner er två bilstorlekar med nå lite pengar emellan så tjoa till för all del!

Dags för frukost och plugg, tjohoo!!!

Vårfint på Ankarvägen!






Ja, vi håller åter igen på med renoveringen av vårat kök. Eftersom vi inte på något vis är miljonärer eller ens i närheten av det så tar vi renoveringen i omgångar. Just nu äre målning, tapetsering och byte av skafferi som hägrar.
Vårstädning ligger alltså kraftigt på is och vi kan inte laga mat eller knappt leva hemma för närvarande.
Imorgon är vi båda lediga så förhoppningsvis kan vi bli "klar" då. Isf så klar att vi kan laga mat igen!

Men hey en spelvinst eller liknande skulle sitta kalas, verkligen!

Det blir ju bra när det blir klart säkert, nån gång närmare jul så jag återkommer med nya bilder då.
RSS 2.0