11 månader

I måndags blev du 11a månader. Dagen kunde ha varit bättre för dig, du har tänder som vill komma ut som får dig hängig å ledsen. Mamma hoppas att dom snart är framme så du mår bättre igen.

Nu har du lärt dig att gå på riktigt och nu går du nästan mer än du kryper, det ser så enormt sött ut när du kommer spaserandes med dina små korta ben. 


Du kommunicerar mer och mer och tar efter allt man gör. Vi tycker att din utveckling är så fascinerande och du förbluffar oss verkligen mellan varven.

Sömnen har varit sådär på sistone när tänderna har spökat, och i natt var första gången på ca två veckor som du sov hela natten i din säng. 

Ätning har varit helt katastrofal nu när tänderna har ställt till det för oss. Vissa dagar har det absolut enda som du tagit emot varit ersättningen och någon kall puré, inte ens gröten har varit intressant. Men nu hoppas jag att dessa små tänder inte ska bråka med dig mer så vi kan få tillbaka vår solstråle som bara vill busa hela tiden.

Om en månad är din 1årsdag här, och det känns verkligen i hjärtat. Din present är redan införskaffad och jag ser verkligen fram emot att få ge den till dig.
Det är så enormt skönt att vi inte ska sätta in dig på dagis förns efter nyår, för jag är verkligen inte redo att lämna ifrån mig dig ännu. Så skönt å veta vi fortfarande har 5 månader kvar att vara hemma tillsammans innan dagis ska bli en del i vårat liv. 

Nu är du vaken så ett blöjbyte och lite frukost står på schemat. 
Lilla Winter, tänk att du snart inte är en bebis längre, min skatt!
RSS 2.0