8 månader

I söndags blev hon 8 hela månader, om 4 ynka månader blir hon 1år, vad händer med tiden???

Det har hänt så mycket med utvecklingen denhär månaden. Hon kryper nu för fullt, sätter och ställer sig upp så fort hon får en chans, vilket med för oros magont dagen lång för mig.


Hon pratat som aldrig för och det som hon "säger" mest just nu är pappa, Hejhej och titta. Mycket nya ljud hon lär sig härma, ska bli kul när hon faktiskt förstår vad dom betyder oxå 😉

Hon har även varit och mätt och vägt sig, vikten var nästan uppe i 7200 och längden var nästan 67cm. Dom tyckte det var i minsta laget och ville att vi skulle jobba ännu hårdare med matningen. Hon är väldigt ointresserad av att äta middag och ibland även lunch, men bara å kämpa på!


Hon sover fortfarande bra på nätterna,  men har dock varit inne i en period där hon haft oerhört svårt att somna och det kan ha tagit ända fram till 23-24 att få hon å somna. Nu verkar dem perioden äntligen blivit bättre och hon har dom tre senaste dagarna somnat relativt snabbt, på mellan 10 minuter - 1 timme. Så vi hoppas det håller i sig nu ett tag. 

Leka är kul och favoritsysslan är absolut att kasta saker i golvet när hon sitter i sin matstol! Fantastiskt kul helt enkelt!

Nu väntar vi på sommaren å fint väder och att Marcus går på sin 8 veckors ledighet i juli. Dit längtar vi såå mycket!!!
RSS 2.0