TipsTips


Duktig tjej, duktig å sjunga och skriva. Snygg oxå, alltid bra, och svensk, kan man va lite stolt med. Bara bra med andra ord alltså.


Ove Liten

Såhär såg min bebis ut när han var liten, 8a veckor och hade bott hos oss i 3 dagar. Iiii men snacka om liten gosig köttfärslimpa. Mammas Goding <3






Lovely, right?

Onsdag

Onsdag idag å jag känner mig fortfarande knasig. Tro vad det är som spökar denne gång, magkattar, nerver, influensa? Hmm jaja det går nog över dethär med, drygit å jobba när man är konstig i bollen bara.

Kikade på olika paketerbjudanden på kolmården igår. Vill åka dit NUUUUUU. Längtar så himla mycket till i sommar när vi ska dit. Jag är som ett barn å tycker såntdär är sviiiinkul!


På tal om sommar så töar det på förfullt ute, och enligt min dator är det plus 1 grad ute. Det gillas mycket, tycker dock det var sjukt onödigt att det skulle komma 1 ½ decimeter snö i förrgår men vafan.
Ove är oxå nöjd, han ogillar minusgrader väldigt mycket men nu är han faktiskt ute utan tvång i säkert en 5 minuter. Bravo Ove säger vi.

Nu blir tvätt å sånt medans sambon tränar sen slänga sopor  å sen jobb. Vuxen livet det är glamouröst, det har jag alltid sagt!


mobil

ville bara testa att och mobilblogga verka ju gå fint!

Dom som bestämmer

Hemma hos oss äre många som vill bestämma. Vi vill ju gärna tro att det är jag och min sambo som styr å ställer. Men i verkligheten är vi bara betjänter åt 3 andra som delar lägenhet med oss.

Vår fina fransman Ove, han äger oss andra. Får han inte som han vill så gör han det iaf. Punkt slut. 



Lovis som hjälper till och jämna ut saker här hemma, annars hade karlarna tagit över helt. 



Hilding och jag har varit familj längst. Men nu förtiden får han dela mig med 3 andra vilket han inte alls är vidare förtjust i jämt.

Tisdag

Jag ska testa dethär igen, har saknat det. Tro det eller ej.
 Mycket som hänt sen jag slutade.
Så ny Elin, Ny blogg tänkte jag.

Så vi får väl se hur det går.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0