hoppas



Santa thats my only wish this year!

väääänta

jag förstår inte hur folk orkar vänta, jag blir så himla rastlös av å vänta!

Imorgon skickar jag iväg min telefon på lagning och blir således på oviss tid utan telefon!

Vill ni mig något så kan ni ta kontak med Marcus eller använda er av Facebook!

Jag kommer förmodligen klättra på väggar å få nån form av psykisk ohälsa när min mobilabstinens kickar in, men heey det är ju bara å ta det lugnt å väääänta!!!!

Måndag

Så vad denna helg över å man ska in i vardagen igen.
Vi hade så himla kul i lördags, och jag vill tacka alla som va med för det! :-)

Men eftersmaken blir bara sämre å sämre för varje gång. Även om jag dragit ner på mitt partande jättemycket så kan jag inte förneka det längre.
Jag hatar alkohol, vad det gör med mig och folk i min närhet.
Min kropp säger ifrån, och min hjärna säger ifrån nu.

Hur roligt vi än hade i lördags eller alla andra gånger som man haft en lyckad drinkkväll så väger det aldrig någonsin upp det dåliga!

Alkohol är ett gift, jag fattar inte varför man intalar sig annat!
Jag vill inte riskera allt bra jag har för å göra något dumt jag inte står för pga alkohol.

Jag hatar hur jag blir när jag är full och jag avskyr vad det gör med folk jag älskar. Jag tycker inte om mig själv när jag är full, jag står inte för den jag blir. Jag tycker inte heller om vad som händer med andra, för nånting händer jämt pga alkohol. Alltid!!!

Det måste va dags å växa upp å inse att det inte är värt det. När tom en gång i månaden känns åt helvet för ofta så äre inget å fundera på!

Vattenskada, igen

Så vare dags för vattenskada, igen. I vårat nyrenoverade vardagsrum, suuuuuuuuuuuuck! Precis vad man önskar sig inför jul å sådär när man redan nu inte har ett ruttet öre på kontot, ett halvrivet kök( sen vi lagade vattenskadan där men än inte haft råd å bygga upp det igen) och en halvriven hall. Blääää, idag är huslivet sådär roligt.
Jag kännde faktiskt inte för att ett j*********vla element skulle springa läck och demolera vårat nya golv, golvet under, väggen å hur det är när man börjar bryta upp det vet jag inte än. Inväntar försäkringsmannen imorgon så får vi se, tjooohooo vilken bra dag!!!!
RSS 2.0