resultatdags v.4a

30 dagar har jag hållit på nu och jag tycker det går bra. Det är jobbigt att vara stenhård men samtidigt vet man ju att om mam fuskar så tar allt mycket längre tid.
Dags för Resultatet då?

Vikt vid start :



vikt idag :


så 2, 5 kg på 30 dagar. Det får jag nog va rätt nöjd med. Speciellt nu när jag inte kunnat träna på 1 vecka pga förkylningen.

Måtten då?

idag/start
Bröst: 84cm / 84cm
Mage: 80cm / 87, 5cm
Rumpa 95cm / 97 cm

Mina bröst har vuxit sen förra mätningen. Tror dock det mer beror på nuvarande pms och svullnad men ändå. Dags mått är dagens mått.
Nu äre tid för städning. Även om jag inte får nå besök imorn så äre ändå min 25 årsdag å då vill jag att det ska va fint.

update

Ojoj ibland flyger tiden iväg. Det har den verkligen gjort denna vecka då det varit fullt upp. Försökte träna i måndags å tisdags men blev besgrad igen och är nu i full färd med förkylning 119 det senaste halvåret.

Idag blev det jobb fram till kl 13 och nu har jag och Ove gjort helg men sambon får jobba även imorn. Duktig kille.
Själv åker jag till mamsen och gör dom sista förberedelserna för festen nästa helg. Hoppas det blir lyckat nudå bara. Så mycket som jag längtat, donat och grejjat inför dethär. Aaah

På onsdag äre resultatdags igen, hoppas det hänt nå mer med cm.na. Vikten vet jag hur det går med för det smygkollar jag ibland. Ni får oxå veta, på onsdag. Lchf är en barnlek då man väl bestämt sig, tråkigt äre men det funkar och som det verkar ger det bra resultat snabbt.


Nu äre dags för en liten sväng på coop och sen hem och städa. Lördagsnöjjen när man blir så gammal som mig!

Trevlig Helg på er!

söndag

Promenad på 50minuter med lilla Ove avklarad. kastat skräp är gjort och nu siktar vi in oss på coop för lite handling åt min icke lchfande sambo.
Hans tekakor stirrar på mig och får mig att ifrågasätta varför jag gör detta. Men sen kommer jag på att jag har 8a kg kvar och att ju mer jag anstränger mig ju snabbare får jag äta en tekaka igen. Vänd allt till motivation, ända som funkar just nu!
Imorn äre dags att träna igen och hålla tummarna för att förkylningen håller sig borta. Nu vill jag få köra på ordentligt utan avbrott så jag får nåt resultat!

resultat vecka 2

ja då har jag hållit på i 2 veckor, känns varken lättare eller svårare nu än det gjorde förra veckan. Det svåraste är fortfarande frukost men jag har tre olika saker jag äter och det funkar. Antingen äter jag en halv- en avokado eller uppstekt ägg och tonfiskröra eller kesella/fil med micrade bär. Det sistnämnda funkar utmärkt som gotti när suget smyger sig på:-)
Nu till resultatet då:
Vikt vid start:
 
 
Vikt idag:
 
 
Framåt går der ju. Eller neråt om man så vill. Några mått antar jag att det inte är nån mening att ta när vikten minskat så lite. Men vi gör det ändå bara för sakens skull.
 
           Idag:     Start:
bröst : 82 cm / 84cm
mage: 82, 5 cm / 87, 5 cm
rumpa: 96 cm / 97 cm
 
Nu äre dags för tonfisk å ägg å sen en promenad med Ove innan jobbet. Gymmet får vi hoppa idag då jag börjar bli förkyld. Igen!

Förberedelser

Om 3 helger ska jag och mamma ha fest för å fira att vi fyller 25 respektive 50 år. Planerna ha varit relativt klara i flera månader och är nu inne i slutfasen. Igår var vi i birsta och köpte dekorationer och idag var vi hos min moster och planerade med henne.




Jag börjar känna mig riktigt redo då både min och sambons outfit är införskaffad. Köpte en så jäkla fin väska igår som jag längtar så mycket till jag kan börja använd.


Börjar längta mycket nu vilket är farligt för då får man så stora förväntningar att det brukar bli en besvikelse. Så jag försöker hålla mig lugn och sysselsatt.


Sambon partar å jag pysslar med placeringskorten, duktig tjej va?





Nu är siktet inställt på 2 februari.

Dålig dag

Idag är en sån dag när jag känner att det fan inte är värt å fortsätta ens då det inte hänt något på denna vecka jag ha hållit på.


Jag släpade mig iaf ut å gick med Ove i 50min och drog och gymmade med sambon som vanligt. Men idag känns det hopplöst. Sambon peppar mig och säger att det kan ta lite tid i början. Jag vet och jag ska inte ge upp. Men idag kändes allt skit.

Så fick jag ett sms där det stod att min klänning som jag ska ha på min och mamsens fest hade kommit. Å där vände denhär dagen till nåt fantastiskt. Den är så fiiin å jag vill ha på mig den jämt. Bästa klädköpet på flera år ♥




Nu ska jag välta omkull mig i soffan och ladda för nattens jobb. Yiiihaaaa

1 vecka

Japp, nu har jag kört på detta i en hel veckan. Känns sjukt mycket längre, livet utan kolhydrater är en omställning och även fast jag gjort det förut äre lite jobbigt. Jobba natt, träna och inte äta kolhydrater är faktiskt inte as glamouröst.

Men jämför man med förra gången jag gjorde detta så går det som en dans. Nertrappningen funkade finemang och det är mitt starkaste tips till er som vill sluta med nåt. Funkade utmärkt med snusen, och känns som det funkar rätt bra nu med. Återstår dock att se såklart.

Inge resultat denna veckan. Eftersom jag inte har mer än 10e kg att gå ner så blir resultaten för små på en vecka. Så vi väntar en vecka till med det. Bjuder på en bild istället.
Dagsformen:





nytt

nu har jag fått lite lchf grejer som jag skickat efter för att göra detta liiite lättare under dom här två månaderna då jag måste va stenhård.

jag har beställt nudlar, ostchips, socker och chocklad. Allt är godkänt för LCHF-kost och så gott som kolhydratfritt. Hittills har jag provat ostchipsen, oooh I love them. Kommer helt klart hjälpa mig under denna tiden. Har även provat chockladen, fyyyfan det äckligaste jag någonsin stoppat i min mun, NÅGONSIN!




Har även gjort lchfbröd. Blev faktiskt helt okej och jag är glad äver det. Bröd är typ det bästa jag vet. När jag gått ner 5 kg ska jag fira med en rostmacka!


dag 2

nyår kom, vi partade och hade det trevligt. Vi hade trevligt lite för länge tom å nu är jag inte sugen på alkohol på ett bra tag känns det som.
Så igår började jag alltså, dags att få bort extrekilona som förra årets löfte förde med sig. Japp jag lyckades, har nu varit snusfri i över 1år. Jag är väldigt stolt och glad över det. Men dom 10e extra kilona jag dragit på mig är jag inte lika stolt över, och där kommer årets löfte. Bli mer hälsosam, träna mer och få bort överflödet.
I dagsläget ser det ut såhär:
Vikt. 60 , 3 kg.
Mage, 87,5 cm
Rumpa. 97cm
Bröst. 84cm
wish me luck!
RSS 2.0