Grillning

Årets första grillning på ingång.

Jag passade på å blir nersprutad av duschen hos bror i väntan på maten, därav är jag nu hemma å byter kläder.


Snart dags för mat. Jag uppdaterar er om helgen imorgon!


Ha en fin lördag, puss å kram!

OjOj

Blev visst en bloggpaus här. Va inte mening alls egentligen. Men har varit fullt upp hela helgen och även sen vi kom hem.

Min boyfriend drog med mig ner till sthlm för att fira att vi varit tillsammans i 1 år. Som en överraskning tom, han kan han, bara han vill så! Vi hade iaf en skitmysig och bra helg, och datorn hann jag inte med.


Sen har min städnojjesida vaknat till liv så på förmiddagarna innan jobbet har jag farit runt å rivit å slitit i det mesta här hemma och jag ser framför mig att nångång under nästa vecka kommer hela lägenheten var kliniskt ren. Håller just nu på å tvätta överdragen till soffdynorna, jag är helt till mig medans sambon är otroligt skeptisk.

Han är sjuk oxå, karln. Verkar jobbigt dedär, å vara karl och förkyld. Tur att jag tar hand om honom bra säger han. Mm visst säger jag och märker knappt att han är sjuk. 


Vi har varit på långprommis varje dag denna veckan jag och Ove, i sällskap med min kära bror. Mycket trevlig. Idag var bror, hans sambo och Frank( deras vovve) med och gick. Blev en 50minutare. Jävlar vad duktig jag och Ove tycker vi är.

Dock går det segt å bli av med sluta snusa kilona. Det gick väldigt snabbt å dra på sig dom, men å bli av med dom är fan ett projekt. Jag tycker fasen jag har dragit ner på matintag å snaskintag å allt hur mycket som helst. Plus promenader. Men jaa det är bra många kilo kvar innan jag är back on track. Skulle ju va skönt å inte bära omkring på massa extra i sommar. Jaja vi får börja ta i med hårdhandskarna annars.

Nu blir det off to work. Ska ta igen för missad tid framöver. Ha en fin dag allihopa!

Dålig dag!

Har haft en fantastikt dålig dag idag. Det avhjälper min sambo med att muta mig med pizza. Återså att se om det funkar! Pizza och soffmys låter helt okej!


Vi städar oxå, jag och Ove. Måste vara fint å städat här på fredag för då ska vi åka bort över helgen å jag vet inte vad som väntar. Marcus ha hitta på nåt hemligt. Gaaah jag som avskyr överaskningar.


Näee nu ropar pizza, det kan man inte ignorera.


Hejhej sålänge!

Då kör vi!

Dags å bege sig mot E.On arena för tredje kvalseriematchen. Ikväll står Örebo för motståndet och vi är taggade till tårna.


Sambon å Ove får stanna hemma, men Ove och jag har hälsning först:




HEEEEEJAAAAAAAAAA TIIIIIIIIIIIIIIMRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!

Trött

Kan inte hitta mina glasögon = huvudvärk och yrsel.

Sov superdåligt inatt och klev upp 5 = svintrött

Behöver städa och tvätt.

Ligger i soffan istället å vägrar röra mig.


Underbara måndag. Tur att Ova och Marcus är bäst!(och mamma)

Bakfull

Det var fest till typ 4a inatt, jag är fan inte nykter än. Detta betyder att min sambo inte komma röra sig ur fläcken före kl14. Oerhört tråkigt.


sängläge med film blire nu, å förmodligen en bra stund till!

Då kör vi

Jag är redo, typ iaf. Så redo som jag blir.


Middag med sambons farmor och farfar å sen kalas, japp nu kör vi.


Fullt upp

Jag och Ove startade upp dagen kl halv 10e imorse å gick en promenad. Sen blev det frukost/lunch på staden med en utflugen kompis som var på besök. Var trevligt, fick se fina bebismagen och träffa karln hennes. Trevlig som fasen var han. Nästa gång vi ses ha hon en liten bebis, spännande som tusan tycker jag. Lycka till önskar vi igen.

Tog oss en snabb sväng på stan, for å slängde lite skräp och handlade lite. Nu har jag och Ove varit ute på våran långa prommis i det fina vädret och ja vi känner oss skitduktiga. Verkligen. Mina sluta snusa kilo ska bort innan sommarn, punkt och slut.

Nu ska jag göra nån snabb avröjjning här och sen börja göra mig iordning för kvällens händelser. Först middag hos sambons farmor och farfar. Sen födelsedagskalas hos världens bästa Emelie. Blir nog en bra kväll, det är vad jag laddar för iaf.

Näee skyndaskynda. Ha en fin lördag allihopa, Puss å Kram.

Tjalalalaaa

Han va himla trevlig Bagarn, det må jag säga. Å stilig, jäkla granna hockeygrabbar det finns i Timrå, snacka om plus i kanten liksom.

Han va himla snäll Johan, han signade min lagbild som Önerud gav mig när jag gav han sitt pris. Snäll grabbar, den ska ja hänga i vardagsrummet till sambons(modoitjävelns) stora glädje!





Nu ska jag inte tjata mer om detta... på en stund iaf.

Dags att inta mat, adios så länge!

Kungen


Är johnny cash kungen eller är han kungen? Å var finns min sida sprängfylld med 50talskläder? Problemsproblems.




Ett hjärta

Säger som jag alltid sagt.
Ett lag, ett hjärta, en kärlek. Timrå IK.
Nu drog (äntligen) kvalserien igång. Finaly, domhär månaderna har varit plågsamma, det kommer dom följande veckorna vara med, men på ett annat vis. Nu får vi äntligen ett avslut på denna ångest, detta nederlagsfyllda år. Jag älskar denna jävla förening å dett jävla hockeylag och kommer aldrig svika dom. Men denna säsong har varit bedörvlig, förjävlig å hemsk. Nu får vi börja om från början. Till att börja med så ska vi ta kvalserien. När den är färdig och avgjord får vi se var vi står då, och hur vi ska jobba vidare därifrån.

Vi starde iaf upp kvalserien genom att vara matchvärdar igår, jag fick dela ut pris till Timrås bästa spelare, Simon Önerud blev det ju. Snodde åt mig en svettig kram, trevligt värre. Surrade med härligaste Johan "Bagarn" Andersson och hade en allmänt jävla trevlig kväll. Så jag känner att kvalserien fick en helt okej start även om det bara blev 2 poäng. Nu äre dags att slå tillbaka Timrå!


Jag ska bjuda på en bild senare, bara jag kan sno den från sambons telefon. Han söp på ganska bra igår han, och är därav duktigt däckad i sängen, förmodligen nån timme till. Men sen så får jag nog bjuda på en finfin bild.



Jag hade den bästa kvällen på jävligt länge igår, en underbar härlig och rolig kväll. Hur kan jag då låta nån förstöra den? Hur och varför gör jag det? Nånstans får det finnas en gräns, jag borde dra den snart, eller redan ha gjort det. Kan börja på å räcka oxå. Vissa saker försvinner aldrig, men jag har tagit mitt beslut å nu får jag se till å leva med det så bra det går.

"Never mind I find Someone like you, I wish nothing but the best for you"

Oh my

Han följde med, det är typ 3dje gången som han går en halvlång promenad med mig och ove sen vi införskaffade oss hunden, det vill säga för över 5månader sedan. Jag är imponerad(och glad)

Bildbevis!

























Det blåser som satan idag, tur Ove är en bastant liten kille annars hade han blåst iväg. Nu var det bara jag som gjorde en ofrivillig isdans på en hal trottoar och sträkte diverse delar av kroppen, annars klarade vi promenaden, och blåsten utan större missöden.

Nu ska jag göra gröt till bror och sambo som håll på å mekar köksblandare. Sen blire jobb.

Ha en fin dag allihopa!

God morgon

Det sköna med å jobba eftermiddag är att man får sova ut...

Eller?

Näe min djur har bestämt sig för att hålla latjolajbanlåda här på morgonen, allt för att deras lättväckta mami inte ska kunna sova.

Så nu har dom lyckats och jag ger mig å beger mig ut på promenad med mitt lilla monster. Hörde rykten om att sambon tänkte följa med. Jag inväntar med spänning om det verkligen kommer ske.


Jaa hej så länge.

Trött kille

Såhär trött å sur kan man vara om man varit hos veterinären och tömt sitt blodöra. Inge kul måndagsnöjje tycker Hilding.



Vi provade förresten denna igår, inte nån större hit skulle jag säga. Den var defenitivt inte äcklig, men jag vet inte om jag vill påstå att den var god heller, den var skum. Jag kommer inte köpa den fler gånger när den är slut.




Nu dags för jobb. Adios.

Renovering

Jag och min sambo har som renoverat litegranna sen vi flyttade till denna lägenhet för ca 9 månader sedan. Jag har jäkla mycket före bilder på allt men lite sämre med efter bilder. Tänkte iaf visa hur det blev när vi tog och fräschade upp trapphuset i denna hyresfastighet.

Före





Fagert va, med dendär härliga laxrosa färgen? Näee det tyckte inte vi heller så vi tog oss ett snack med hyresvärden(min pappa) och han gick med på att låta oss måla om.

Efter


(dendär vita fläcken är bara en reflektion från kameran haha, vi ha inte kladdat så mycket) 



Vi är rätt nöjda, eller väldigt nöjda om man får säga så. Om man jämför med de innan så finns det inga begränsningar av hur nöjda vi är haha.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med sambo och jycke och invänta big brother. Imorgon blir det veterinären med mr H för å tömma hans blodöra. Skönt för han, måste ju göra ont som fasen dedär.

Trevlig kväll!

Frukostdags

Dagens promenad på 30 minuter är avklarad, bra Elmin och Ove, bra.


Nu ska jag göra frukost åt min sovande sambo och försöka få han att vakna. Tänkte om jag väcker han med frukost redo så kanske hans morgonhumör blir mildare, vad tror ni? Återstår att se.

Hörs på en stund.

Bra Skit

Bra skit, eller som brorsans 2 ½ åring säger, Skit är bra. Haha har blivit nåt litet knas där kan man tror.

Nu är maten lagad äten och vi tar igen oss i soffan å laddar för vidare äventyr. Skönt!

Tänkte passa på att tipsa om två av mina favorit låtar, bara för att jag vill helt enkelt.

Oh laura - release me



svinbra låt, svinsnygg tjej, och åter igen en svensk donna så man får va lite stolt. Gillas alltid. Hon är ju även med i bandet cookies and beans som ha deltagit i melodifestivalen förut. Dom är oxå snygga och bra.


Adele - someone like you




Det här måste vara en av dom bäste jäkla låtar som finns. Så jäkla grym hon är på att sjunga oxå, det låter fan bättre live än på skiva. Hon sjunger med så mycket känsla att jag vill grina för att min karl ha krossa mitt hjärta fast han inte har gjort det alls. Grymgrymgrym text. Jag hittar absolut inget fel med denna låten, och det faktum att hon oxå är svinsnygg gör inget sämre.


Ha en fin lördag!

P.S Jag bojkottar melodifestivalen starkt i år, men ska nån vinna skiten kan Lisa eller Molly få göra det. Vinner Ranelid kan dom lägga ner skiten till nästa år. D.S

Lördag

Äntligen helg säger jag. Finns inget ljuvligare än när vi jobbar förmiddagsveckor, där på fredag morgon när vi släpat oss upp kl 5. Vetskapen om att det är 8a timmars jobb som gäller sen helg, och en väntande eftermiddagsvecka som innebär att man får sova ut på morgonen. Lovely.

Igår hade min sambo nå form av manlig myskväll. Han och hans kompis drack bärs och var allmänt grabbiga medans jag och våran bäste karlkompis satt å softade, kikade på big brother och drack trocadero.
Belöningen för det är att jag är pigg som tusan och på bra humör idag medans min sambo har legat å gnytt å gnatat hela dagen. Dock går jag inte med på att självförvållat illamående bör belönas med nån som helst sympati. Fast jag ljuger igen, jag har fasen passat upp han idag med, jäkla karl virar mig runt sitt lille finger jämt.


Jag och Ove har varit ute och gått i 30 minuter idag(igår med, japp förstår att ni blir impade) i det fina vädret. Härnösand börjar tina fram under all snö och is. Vilket för med sig att jag inte behöver bråka med Ove för å få han att va ute. Skönt!



Ove har aldrig varit en rädd eller blyg kille. Men tydligen nu när han fyllt 7 månader börjar han komma på att joo det är han visst det.

Igår berättade han för mig att han inte gillade:

Barnvagnar, tydigen väldigt läskigt.
Folk som drar barnvagnar är oxå konstigt.
Cyklar är inget han gillar.
Damer i röd kappa och konstig hat går helt bort.
Hundar som skäller åt ove tycker han är mycket märkligt.


Idag berättade han även att han inte gillar:

Tröjjor som hänger ute på tork.
Bilar.
Gäng med småkillar som bär på bolagspåsar.

Kul kille Ove. Här har man vare svinnöjd sen vi hämta han. Inge problem helt orädd hundkrake. Men näee det har gått över nu seni. Jaja dags för miljöträning igen vid 7 månaders ålder. Me so happy(hmmm)

Ha en fin helg, själv ska jag städa en sväng innan jag ska laga mat åt han som ligger å gnyr i soffan. Trams säger vi om det.

Torsdag

Idag äre torsdag, denna vecka har verkligen susat förbi. Jag tyckte nyss jag slog upp ögonen å det var måndag morgon. Skönt iaf med helg snart, imorgon kliver vi upp kl 5 åker å river av våra 8a timmar på jobbet, seeeen får vi sova i över en vecka. Så himla skönt.

Bad min sambo fixa middag idag, tyckte som det kunde va hans tur. Japp det skulle han ordna. Å visst det gjorde han, han ringde sin far och såg till att vi blev bjuden på sibylla. Jaa inte som jag tänkte det hela kanske, men vafan han gjorde ju det jag bad om. Tack för maten svärfar, jag tycker hamburgare är lovely så!


Igår var jag en sväng ut till berge och umgicks med nå fina tjejer. Alltid trevligt å många roliga nyheter nuförtiden. Jag vill oxå ha en rolig nyhet. Typ åå nu har vi köpt ett hus, eller å nu har jag fått ett mitt drömjobb eller nu har vi blivit miljonärer. Men näee inge sånna nyheter i sikte. Men framöver nångång, då ska jag med ha nån rolig nyhet.

Bjuder på lite kärlek såhär på kvällskvisten, världens bästa Ove är världens bästa mysfarbro. Sådeså <3



Trött mamma med trött vovve.

Tacos

Igår gjorde jag tacos till middag, vilket resulterade i tacos matlådor idag till lunch. Som jag skrev i tidigare inlägg är jag väldigt trött på morgonen, så det är min sambo som packar det vi ska ha med oss, tex lunch å sånt. Givetvis har jag gjort iordning allt kvällen innan, men ändå han som ser till att vi faktiskt får med oss det.

Imorse var inget undantag, när jag borsta tänderna så fråga jag om han kommit ihåg å packa ner brödet. Vilket det visade sig att han glömt så han gick å hämtade det. När vi kommit halvägs ner till jobbet slås jag av tanken, vafan gjorde han i frysen när jag bad han hämta brödet. Jag syftade på tacosbrödet vilket vi definitivt inte hade i frysen. Varvid jag frågar han, "när jag frågade om du tagit med brödet, du förstod att jag menade tacosbrödet då va?" till svar får jag ett högt "nämen vad fan".
Han hade alltså gått in i köket å tagit med sig en förpackning hennings formfransk eller rostbröd om man så vill. Så idag till lunch blev det, tacoköttfärs, grönsaker, dipp ost och just precis, rostbröd.
Inte som jag hade tänkt det men det gick ner, min sambo tyckte det var dom godaste jävla mackor han ätit hävdade han. Jag tror det kan ha varit en lite grejj för att täcka sitt misstag iofs, men ändå.

Nu ska vi glo på asterix och obelix å invänta big brother, hade bra hörrni!!

Måndag

Idag fyller lilla Ove 7månader, grattis grattis säger vi till dig bebis.



Just nu sysslar jag och min sambo med vårat dagliga nöjje, Big Brother!!! Detta program är outstanding i underhållningsyfte. Sen i vissa andra avseenden är det ju helt sjukt osv. Men underhållande,det är det.
Tycker dock det är märkligt hur vissa tjejer tänker. Dock gör alla sina egna val och det ståtr ju dom för.

Sen blir det sängen, 05.00 ringer kl å det är dags att bege sig till jobbet. Wiiihoooo säger vi om det. Tur att min sambo är duktig att kliva upp när det gäller jobb, annars skulle vi försova oss jämt. Jag håller fast i täcke å kudde så länge som möjligt, huga. 5 är förtidigt, punkt slut.

Näeee ha det bra hörrdenini!


Lördag

Jag och Ove har hunnit med en morgonpromenad på 20 minuter, och lite undanstädning här hemma. Halt som tusan är det ute, jisses jag åkte ju på fötterna efter hundkraken.

Nu ska vi försöka få sambon att vakna å sen bege oss ut till Mami och Papi för grillning och mys med syskon och syskonbarn och hela haderajjan. Bra för då får vovven busa av sig utomhus med dom andra vovvarna. Han är svår å aktivera ute i stan för han ogillar å va ute å gå i koppel å jag släpper inte gärna lös han efter vägarna, konstig nog!



Näee väcke sambo och göra sig redo.


Ha en trevlig lördag alla.

P.S Paranormal activity 3 var verkligen ingenting å se, så avstå den! D.S

Läskig

Sambon å hans vän var sugen på å bli skrämmda ikväll, därav hyrde dom paranormal activity 3. Så vi får välan se hur läskigt det blir. Jag tyckte 1an var roande, 2an okej så denne kanske kan va bra tom.


Vaaaaa tur jag har Ove som beskyddar mig om det ske nå otäckt. Ove is the man!

NyttNytt

Idag drog jag med mig sambon till birsta för att inhandla nya blommor. Vårem är på ingång och då kan man inte ha nå gammla vissna blommer som katterna har ätit upp inte.




Jag köpte även en "djurmatsmöbel" på ikea för 199kr. Slipper vi ha kattmaten och katterna på bänken där vi ska laga mat och vi slipper ha Oves söl och gris över hela golvet. Jag är väldigt nöjd.

Schampooo

Igår beställde jag nytt schampo och balsam åt mig och min mami.
Jag är en riktig Redken sucker och skulle i nuläget inte kunna tänka mig å använda nåt annat schampo. Jag har provat väldigt många olika märkesschampon, väldigt många. Men redken är överlägset bäst. Tro mig. Vill man att håret ska vara starkt å friskt å fräscht å är villig å betala några kronor mer än för vanliga schampon så använd redken. Ni komma aldrig kunna byta sen.

Jag har provat dom flesta redken schampon beroende på vad jag är ute efter, men ett bra allround schampo är
redken all soft


 
(Bild från beautyplanet.se)

Jag beställer alltid från beautyplanet.se. Dom levererar grejjerna snabbt och har bra priser.


Fredag!

Nu kliver jag och Ove upp och går ut en sväng, hörs på en stund!

P.S Vi är ledig idag! D.S

RSS 2.0