10e månader

Lilla barn vad underbar du är. Ibland tror jag inte det är sant att du är vår, älskade skatt.

10e månader har du hunnit bli, tiden flyger ju verkligen fram med dig! 
Du går med din lära gå vagn själv, du ställer dig upp utan å hålla i nånting och du har en rasande fart nät du kryper på ditt eget lilla vis! 

Du pratar, pekar, vinkar och klappar händerna, och du blir så arg när du inte får hitta på alla dina bus. 

Och nu har dom kommit, dom små stapplande men ändå så säkra stegen. Vi har räknat och här om dagen blev dom nog tio stycken. Mamma å pappa klappar händer å berättar hyr duktig du är, och du skiner som en sol å blir såå stolt. 

På bvc var vi förra veckan. Du växte helt okej på längden, 70 cm hade du lyckats bli, huvudomfånget var oxå bra och låg på 44cm.
Vikten tyckte dom dock var i underkant då den bara landade på 7,6kg.

Så vi har åter igen blivit tillsagda å kämpa på med maten. Vilket vi såklart gör, men du vet så väl vad du vill å inte vill äta å du är såå svårövertalad. 

Nästa kontroll är vid 1år, vi får hoppas på bättre vuituppgång tills dess!
Din sömn är som vanligt, bra! Att komma ner i varv å somna kan ibland vara riktigt svårt, och ibland sover du på någon minut. Men allt som oftast sover du nätterna igenom, och det är mycket sällan vi kliver upp före kl 8.

Om mindre än två månader blir du 1, å du ska få fira din första födelsedag. Den ska bli så bra som möjligt å jag ska klura på något smaskigt sockerfritt du ska få kalasa med!


Älskade Winter, att man kan sprida så mycket glädje som du!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0