Packa förlossningsväskan


Så mina kära vänner som trotsallt fött barn minst 1gång, vad behöver jag packa? Vi SKA stanna minst en natt men kanske två på vårdhotellet.
Vad är behövligt, vad är onödigt, vad har ni saknat och vad har ni inte använt? Ge mig alla tips ni har tack även fast jag läst asmånga listor känner jag mig ändå vilsen!

Tack på förhand!!! :-D


Kommentarer
Sara B

Mjuka och stora trosor var gudomligt att ta på sig efter "blöjorna" och nättrosorna man får efter förlossningen. Ett par tofflor tyckte jag var nice också. Blöjor kan man nästan skippa helt för man får på BB :) hygienartiklar är ju också rätt skönt att ha med.

2014-08-16 @ 09:48:51
Elin

Vi hade en pyjamas till lilleman, den bajsade han ner första natten. Det finns dock kläder där som man kan låna, men ändå roligare att ha sina egna. Ta med fler pyjamaser och kläder ifall olyckan är framme.
Mat till Marcus. Restaurangen har inte alltid öppet. Maten på BB är helt okej, en aning smaklös kanske. Men den får endast du äta.
Strumpor som ni kan sätta på händerna på det lilla grynet. Vide rev sig jätte mycket i andiktet och på kroppen med de små naglarna.
Boxertrosor. Trosorna man får där töjs ut, så jag hade boxertrosorna på mig över så dem satt på plats xP
Dator för att kunna kolla på film.
Gotta ;) Jag tappade dock aptiten helt efter förlossningen, men inte Tobbe ;)
Myskläder och sköna skor/tofflor.

Det mesta finns där egentligen, så skulle ni komma helt tomhänta så skulle det inte göra något. Men alltid skönt att ha sitt egna :)

2014-08-16 @ 10:25:14
Sara

Glöm inte ladda kamera och göra plats för nya bilder, Nicke stod och raderade gamla bilder under Milos förlossning för att få plats för nya ;) annars är det bara amningsnapp jag saknat när jag varit på sjukhuset. Och det är ju inte alltid öppet om det är helg/kväll på Apoteket på sjukhuset. Skriv en lista på saker du inte kan packa ner förrän det är dags, typ tandborste, tandkräm, hygienartiklar man använder till vardags så Marcus kan packa dem ifall du har ont och inte orkar, så gjorde vi. Om vattnet gått/går kan det vara bra att sitta på en handduk i bilen..

2014-08-17 @ 15:03:23
URL: http://sawja.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0